Cine suntem noi

Marie Stopes International Romania face parte din organizatia internationala Marie Stopes International, una din cele mai extinse si renumite organizatii din domeniul contraceptiei si planificarii familiale pe plan mondial. Furnizam servicii medicale de ginecologie, contraceptie, programe de [reventie a cancerului, analize de laborator, investigatii pentru fertilitatea cuplului, sedinte de psihoterapie, intreruperi de sarcina, avort la cerere in cele mai sigure conditii cu medici specializati in Marea Britanie

Personalul medical roman care lucreaza in cadrul clinicii Marie Stopes Romania a urmat  cursuri de specializare în Marea Britanie, in cadrul clinicilor Marie Stopes International din Londra si continua sa se specializeze permanent in domeniul sanatatii reproductive

Marie Stopes International a venit pentru prima data in România în anul 1990 la invitaţia Ministerului Sănătăţii cu scopul de a promova contracepţia si planificarea familiala in cadrul populatiei, si de atunci ajutam femeile si cuplurile din Romania sa acceseze servicii de inalta calitate de ginecologie si  planificare familiala intr-un mediu sigur, comfortabil si confidential.

In cadrul clinicii Marie Stopes puteti beneficia de servicii de ginecologie, obstetrica, psihologie individuala si de cuplu , ecografie, medicina generala si analize de laborator.

Marie Stopes International a venit pentru prima data in România în anul 1990 la invitaţia Ministerului Sănătăţii cu scopul de a promova contracepţia si planificarea familiala in cadrul populatiei, si de atunci ajutam femeile si cuplurile din Romania sa acceseze servicii de inalta calitate de ginecologie si  planificare familiala intr-un mediu sigur, comfortabil si confidential. Marie Stopes International a deschis prima clinică privată în România la Bucureşti, chiar la aniversarea a 70 de ani de la deschiderea primei clinici Marie Stopes in lume, in Londra, in anul 1921.

Dr. Marie Stopes a fost initiatoarea contraceptiei feminine si a jucat un rol major in dezvoltarea domeniului planificarii familiale la inceputul secolului 20.