Politica de confidentialitate MSI

 

Fundatia Marie Stopes International Romania apreciază și respectă încrederea acordata atunci când alegeți să împărtășiți informațiile dumneavoastra personale.

 

Citiți această politică de confidențialitate pentru a afla mai multe despre modul în care vă păstrăm informațiile în siguranță.

Despre Politica de confidentialitate a Fundatiei Marie Stopes International Romania

Această politică de confidențialitate, denumită și notificare de protectia datelor personale, este destinată oricarui utilizator al site-ul web mariestopes.ro, care beneficiaza de serviciile noastre medicale și oricui alege să ne sprijine prin abonarea la informatiile noastre actualizate. Dacă sunteți pacient/a a Fundatiei Marie Stopes în Romania, vă rugăm să consultați mariestopes.ro, deoarece această politică de confidențialitate vi se poate aplica.

Această politică vă vorbește despre informațiile pe care noi, Marie Stopes International Romania, le colectăm și le deținem despre dvs. Acesta explică ce facem cu informația, cum vom avea grijă de ea și cu cine am putea să o împărtășim

Responsabilitățile noastre

Marie Stopes International este controlorul de date conform acestei politici. Înseamnă că, dacă această politică se aplică informațiilor dvs., este responsabilitatea noastră să o protejăm.

Ce informatii colectam

În funcție de informațiile pe care alegeți să le impartasiti sau ce informații suntem obligați legal sau autorizați să colectăm, putem colecta următoarele:

Nume – prenume și nume

Adresa de email

Adresa postala

Număr de telefon, fix, număr mobil sau ambele

Detalii bancare

Data de nastere/CNP-ul

Istoric medical

Adresa IP, tipul browserului și informații despre pagina pe care ați vizitat-o ​​ultima dată

De unde colectăm informațiile?

Colectăm informații despre dvs. în următoarele moduri:

Când le oferiti direct la noi pentru programari: telefonic sau prin intermediul receptiei

Ne puteți oferi informațiile dvs. atunci când vizitați site-ul nostru web, pentru a vă abona la newsletter-ul nostru, sau pentru a comunica cu noi. Sunt situatii in care informațiile dvs. sunt transmise si colectate de către un terț-colaborator care vă procesează analizele de laborator, colaboratorii nostri pentru efectuarea serviciilor medicale furnizate; noi suntem responsabili pentru informațiile dvs. în orice moment.

Nu cumpărăm informații despre persoane fizice de la companii care vând date personale

De ce colectăm informațiile dvs.? 

Daca solicitati sa beneficiati de servicii medicale avem nevoie de anumite date de la dvs. pentru ca acele servicii medicale sa poata fi efectuate. Dacă ați ales să primiți actualizările noastre de e-mail, avem nevoie de aceste informații pentru a putea să vi le trimitem.

Cum vă păstrăm informațiile în siguranță?

Orice informație pe care o deținem despre dvs. este păstrata în siguranță prin intermediul sistemelor de control tehnice adecvate. Site-ul nostru este găzduit de servere sigure situate în Spațiul Economic European. Informațiile pe care alegeți să le transmiteți prin intermediul site-ului nostru web sunt, de asemenea, criptate.

Ne asigurăm că informațiile dvs. sunt accesibile doar personalului instruit și contractanților responsabili pentru colectarea si procesarea acestora. 

Cine are acces la informatiile dumneavoastra?

Membrii echipei selectati ai Fundatiei Marie Stopes vor avea acces la informațiile dvs. pentru a-și îndeplini sarcinile medicale, cum ar fi membrii echipei care mențin baza noastră de date, de corespondență, echipa medicala, echipa care se ocupa de programari.

Este posibil să fie necesar să dezvăluim detaliile dvs., dacă este cerut de lege, poliției, organismelor de reglementare sau consilierilor legali.

Nu vom vinde niciodată informațiile dvs. către terți.

Cât timp păstrăm informațiile dumneavoastra?

Nu vom păstra informația niciodată mai mult decât este necesar. Dacă v-ați abonat la actualizările noastre de e-mail sau sms, vă vom contacta în mod regulat pentru a vă asigura că sunteți încă fericit să primiți actualizările noastre și vă puteți retrage consimțământul pentru a le primi în orice moment. 

Informațiile dvs. medicale pot fi păstrate mai mult timp, dacă legea prevede acest lucru.

Drepturile dvs. și controlul asupra informațiilor dvs.

Informațiile pe care le colectăm și pe care le folosim despre dvs. sunt întotdeauna sub controlul dvs. Aceasta înseamnă că aveți drepturi asupra acestor informații și puteți solicita următoarele:

Informații despre cum vă gestionăm informațiile

Acces la informațiile pe care le deținem despre dvs.(in termenul prevazut de lege)

Informațiile dvs. pentru a fi modificate sau actualizate

Pentru a restricționa modalitățile în care folosim informațiile dvs.

Informațiile dvs. pentru a fi șterse sau dezactivate(in termenul prevazut de lege)

Vă puteți retrage consimțământul pentru a primi actualizări în orice moment. 

Aveți dreptul să trimiteți o reclamație la Oficiul Consumatorului din Romania.

Dacă doriți să aflați mai multe despre drepturile dvs., să faceți o solicitare sau o reclamație, vă rugăm să contactați office@mariestopes.ro 

Cookies

Website-ul nostru folosește cookie-uri, care sunt mici fișiere digitale care sunt stocate în browserul dvs. web. Acestea ne permit să urmărim vizitele dvs. de retur pe site-ul nostru și fac ca utilizarea site-ului nostru să fie mai plăcut pentru dvs.

Cum ne puteti contacta

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, ne puteți contacta prin e-mail la office@mariestopes.ro

Modificări ale acestei politici

Vom ține această politică sub revizuire periodică și vom publica orice actualizăre pe această pagină. Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 11 mai 2018.

contactează-ne

Ai nevoie de un specialist? Vrei o informație sau ai nevoie de serviciile unui expert în sănătate reproductivă?

Telefon: 

☏ (021) 330.25.85 |  (021) 330.15.36  |  (021) 330.68.75

Email:  office@mariestopes.ro

Programul clinicii:

Luni – Vineri: 08:00 – 20:00

Sambata: 08:00 – 13:00

Locatie:

Strada Bucur nr.3A, sector 4, Bucuresti

 

Vizitează-ne

Strada Bucur nr 3A sector 4 București

Sună la

(021) 330.25.85 (021) 330.15.36 (021) 330.68.75

Contact

office@mariestopes.ro